Policajti zachránili muža, ktorý chcel skočiť z mosta

NETKY.SK • 28 September 2014, 14:38 • 2 min
Policajti zachránili muža, ktorý chcel skočiť z mosta

BRATISLAVA - V sobotu zachránili policajti život 47-ročnému mužovi, ktorý chcel v obci Skalité (okres Čadca) skočiť z mosta nad železničnou traťou.

slovakia

left justify in out

Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, oznámenie o podozrivom mužovi na moste prijali na linke 112. "Policajti po príchode na miesto zbadali na neosvetlenom moste pre peších neznámeho muža, ktorý preliezal zábradlie," hovorí Moravčík. Keď za mužom vybehli na most, stál už za zábradlím a držal sa len jednou rukou. "Policajti sa k nemu opatrne priblížili. V tom sa však muž pustil aj druhou rukou a chcel zoskočiť pomedzi trolejové vedenie na železničnú trať. Policajti rýchlo zareagovali a v poslednej chvíli ho zachytili, vytiahli ho na most a zabránili mu v zoskoku na trať," opísal situáciu Moravčík. Muža potom odovzdali zdravotníkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies