Policajti zabezpečia poriadok počas verejného zhromaždenia a pochodu

NETKY.SK • 12 Október 2012, 12:48 • 2 min
Policajti zabezpečia poriadok počas verejného zhromaždenia a pochodu

Policajti zabezpečia poriadok počas verejného zhromaždenia a pochodu - Krimi V súvislosti so zajtrajším ohláseným verejným zhromaždením so začiatkom o 15. 00 h na Predstaničnom námestí v Bratislave Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave prijalo opatrenia be

slovakia

left justify in out

img

V súvislosti so zajtrajším ohláseným verejným zhromaždením so začiatkom o 15.00 h na Predstaničnom námestí v Bratislave Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave prijalo opatrenia bezpečnostného charakteru.
      Zhromaždenie sa má konať v čase do 18.00 h, ide o pochod od Predstaničného námestia po Šancovej ulici, Štefánikovej ulici, cez Palisády, pričom sprievod by mal byť ukončený na Zámockej ulici pri hradnom múre.
      Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave je pripravené napomôcť zvolávateľovi, ako aj mestskej polícii pri zabezpečení verejného poriadku, ochrany života, zdravia a majetku občanov, ako aj postarať sa o bezpečnosť a plynulosť v cestnej premávky.
      V prípade, ak by sa zhromaždenie odklonilo od svojho účelu, polícia v zmysle zákona o Policajnom zbore využije všetky zákonné možnosti na zjednanie nápravy, aby boli verejný poriadok, plynulosť a bezpečnosť premávky obnovené.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona