Policajti z Čadce spolu s občanmi zabránili samovražde

NETKY.SK • 19 November 2014, 16:52 • 2 min
Policajti z Čadce spolu s občanmi zabránili samovražde

ČADCA - Policajti z Čadce spolu s občanmi zabránili v noci z pondelka 17. na utorok 18. novembra samovražde. Operačné stredisko žilinskej polície prijalo v noci oznámenie, že na moste v Čadci medzi sídliskom Žarec a mestskou časťou Čadca - Horelica stojí za zábradlím osoba.

slovakia

left justify in out

Človek, ktorý to polícii oznámil, sa obával, že osoba chce skočiť, agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. Na miesto tak ihneď vyrazila hliadka, ktorá si muža za zábradlím všimla. Stál na okraji mosta a vykláňal sa do prázdna. Policajti sa k nemu nenápadne priblížili, chytili ho za ramená a ťahali cez zábradlie späť. Muž sa však začal brániť a kričal, že už ho nebaví žiť a chce skočiť z mosta, pričom hovoril policajtom, aby ho pustili. Na moste si všimli dvoch mužov, ktorých požiadali o pomoc. Tí neváhali a pomohli policajtom dostať muža spoza zábradlia na most. Zachránili tak spolu život 19-ročnému mužovi z okresu Šaľa a komunikovali s ním, kým prišli záchranári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies