Z rieky vytiahlli mŕtveho Sninčana (54) s dolámanými kosťami

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 16:44 • 2 min
Z rieky vytiahlli mŕtveho Sninčana (54) s dolámanými kosťami

SNINA - Polícia v Snine vyšetruje smrť muža, ktorého našli dnes ráno utopeného v rieke za Základnou školou na Komenského ulici v Snine. Nález na linku tiesňového volania oznámil 42-ročný Sninčan. Informoval o tom prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

slovakia

left justify in out

Na miesto vyslaní policajti osobu identifikovali ako 54-ročného muža zo Sniny. "K jeho úmrtiu došlo za presne nezistených okolností počas noci zo včera nadnes," vysvetlil hovorca. Na tele nebohého objavili zlomeniny rôznych tvárových kostí a nosa, ako aj tržnozhmoždené rany v oblasti rebier vpredu a vzadu.

 

Obhliadajúci lekár sa k presnej príčine úmrtia nevedel vyjadriť, preto odporučil vykonanie súdnej pitvy. "Na miesto bol privolaný aj patológ, ktorý nemohol jednoznačne vylúčiť cudzie zavinenie, a preto taktiež odporučil vykonanie súdnej pitvy," doplnil.

 

Džobanik ďalej uviedol, že na mieste činu zaistili biologické a vecné stopy, ktoré predložia na expertízne skúmanie. Vykonali tiež operatívne previerky. Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies