Policajti vyšetrujú nehodu pri ktorej zomrela mladá žena

NETKY.SK • 22 September 2010, 08:47 • 2 min
Policajti vyšetrujú nehodu pri ktorej zomrela mladá žena

Policajti vyšetrujú nehodu pri ktorej zomrela mladá žena

slovakia

left justify in out

img

Policajti za účasti znalca z odboru dopravy vyšetrujú tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala v utorok na križovatke ulíc Palackého a Jantárova v Košiciach. O život došla pri nej 34-ročná žena, ktorá sa nachádzala v týchto miestach so svojim deväťmesačným synčekom v kočíku.

Nehoda sa stala o 18:50 medzi osobnými autami BMW X5, ktoré viedol 51-ročný Miroslav B. z Košíc a Audi A4 vedenom 35-ročným Vladislavom C. z Košíc. Vodič BMW išiel po Jantárovej ulici v ľavom jazdnom pruhu v smere ku križovatke s Palackého ulicou. Vodič Audi viedol auto od Námestia osloboditeľov k Palackého ulici, kde vošiel do križovatky a následne sa autá zrazili. Po zrážke Audi odhodilo na deliaci ostrovček na Palackého ulici, kde práve stála spomínaná žena s kočíkom a po náraze do nej narazilo ešte do auta značky Mitsubishi Lancer, ktoré šoféroval 22-ročný Košičan. Žena zomrela na mieste a jej malý synček skončil s bližšie neurčeným zranením, ktoré si vyžiadalo jednorazové ošetrenie a v súčasnosti je hospitalizovaný v košickej nemocnici, kde ho pozorujú.

Vodič Audi sa pri nehode zranil ľahko, vodič BMW a vodič Mitsubishi zranení neboli. Požitie alkoholu u vodičov nezistili. Na autách vznikla škoda za 17 000 eur.


Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies