Policajti v Prievidzi chytili fantóma zubných ordinácií

NETKY.SK • 8 Február 2018, 10:53 • 2 min
Policajti v Prievidzi chytili fantóma zubných ordinácií

PRIEVIDZA - Takmer po troch rokoch objasnili policajti krádeže v zubných ambulanciách v Prievidzi. Obvinenie zo zločinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody vzniesli voči 29-ročnému Igorovi z tohto mesta; hrozí mu až 10-ročný trest.

slovakia

left justify in out

Prievidžan sa vlámal do piatich ambulancií v marci a júli v roku 2015. Zubárom ukradol spolu vyše 1 400 eur a narobil škody za takmer 700 eur.

 

Podľa komuniké polície sa v marci 2015 dostal cez neuzamknuté vchodové dvere do výškovej budovy v Prievidzi, kde sa následne vlámal do zubnej ambulancie. Po vniknutí do zubnej ambulancie v nej poškodil drevenú skrinku a odcudzil peniaze, pričom spôsobil celkovú škodu vo výške 680 EUR. Poškodením dverí do čakárne a zubnej ambulancie bola spôsobená ďalšia škoda vo výške cca 630 EUR.

 

Ďalšie krádeže do zubných ambulancii v Prievidzi vykonal júli 2015. Po vniknutí do uzamknutej budovy sa následne vlámať celkovo do štyroch zubných ambulancii, ktoré prehľadal a odcudzil z nich peniaze. Poškodeným zubárom vznikla celková škoda vo výške 724 EUR a škoda vo výške 50 EUR vznikla na vchodových dverách do budovy.

 

V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na tri až desať rokov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies