Policajti v Galante obvinili ženu a dvoch mužov z krádeží

NETKY.SK • 12 Február 2014, 18:08 • 2 min
Policajti v Galante obvinili ženu a dvoch mužov z krádeží

GALANTA - Polícia obvinila v utorok (11.2.) zo zločinu krádeže 45-ročnú ženu z okresu Galanta. Od apríla 2008 do októbra minulého roku používala bez platnej zmluvy zemný plyn.

slovakia

left justify in out

Za viac ako päť rokov tak neoprávnene odobrala takmer 12.000 m3 zemného plynu, čím spôsobila plynárenskej spoločnosti škodu za viac ako 5100 eur. Za krádež jej teraz hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov, TASR informovala krajská hovorkyňa Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.
      

Z prečinu krádeže a poškodzovania cudzej veci obvinili galantskí policajti aj dvoch mužov vo veku 45 a 48 rokov z okresu Nové Zámky. "Začiatkom decembra minulého roku ukradli z poľa pri obci Čierna Voda zavlažovacie hydranty. Tie naložili na autá a odviezli do zberných surovín," priblížila Linkešová s tým, že bratislavskej firme tak spôsobili škodu viac ako 600 eur. Za krádež im hrozí väzenie až na dva roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona