Policajti v dome hľadali bombu, žene za šírenie poplašnej správy hrozí 5 rokov

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 09:57 • 2 min
Policajti v dome hľadali bombu, žene za šírenie poplašnej správy hrozí 5 rokov

NOVÉ ZÁMKY – Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre (KR PZ) prijal v stredu 2. marca päť minút po polnoci oznámenie, že v rodinnom dome v časti obce Maňa je bomba.

slovakia

left justify in out

Oznamovateľka uviedla, že výbušninu mal do rodičovského domu umiestniť jej brat. Na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky, ktoré uzatvorili okolie. Informovala o tom dnes hovorkyňa KR PZ v Nitre Božena Bruchterová.

 

Pyrotechnik a psovod so psom vykonali prehliadku celého objektu a rodinného domu s negatívnym výsledkom. V dome neboli nájdené žiadne podozrivé predmety ani komponenty, ktoré by mohli obsahovať výbušninu. Následne bol dom odovzdaný do ďalšieho užívania domácim osobám. Vyšetrovateľ 29-ročnú ženu obvinil z prečinu šírenia poplašnej správy. V prípade dokázania viny hrozí žene trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies