Policajti v bratislavskom kraji zadržali troch opitých vodičov, jeden spôsobil nehodu

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 13:28 • 2 min
Policajti v bratislavskom kraji zadržali troch opitých vodičov, jeden spôsobil nehodu

BRATISLAVA - Polícia v Bratislavskom kraji zadržala v pondelok viacerých vodičov s alkoholom v krvi. Alkohol zistili aj pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v pondelok okolo 20:30 na ceste medzi Plaveckým Štvrtkom a Malackami.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, 25-ročný vodič z okresu Senica z doteraz nezistených príčin zišiel s osobným autom značky Mazda z cesty a narazil do betónového múrika. Jeho 39-ročná spolujazdkyňa utrpela ťažké zranenia a previezli ju do nemocnice. "Policajti dychovou skúškou u muža zistili požitie alkoholu. Prvá dychová skúška mala výsledok 0,70mg/l (1,46 promile) a druhá 0,73 mg/l (1,52 promile)," informovala Petra Hrášková. Škodu na aute predbežne vyčíslili na 400 eur. Muž je v súčasnosti podozrivý zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a z prečinu ublíženia na zdraví.

V cele policajného zaistenia skončila v pondelok vodička Citroënu, 61-ročná Margita z Bratislavy. Policajná hliadka ju kontrolovala na Ráztočnej ulici v bratislavskej Vrakuni. Pri prvej dychovej skúške mala výsledok 0,73 mg/l (1,52 promile) a pri opakovanej skúške nadýchala 0,83 mg/l (1,73 promile). V súčasnosti už čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 

Z rovnakého prečinu obvinila polícia aj 30-ročného Bulhara. Nikolaeva v Peugote Panter zastavili policajti v pondelok skoro ráno na po Kazanskej ulici v druhom bratislavskom okrese, príslušníci pohotovostnej motorizovanej jednotky ho vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške. Výsledok prvej skúšky bol 0,96 mg/l (2,0 promile) a výsledok druhej 0,88 mg/l (1,83 promile). Aj Nikolaeva umiestnili do cely policajného zaistenia, dodala Hrášková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies