Policajti ukončili vyšetrovanie novembrovej bitky bratov Paškovcov v centre Košíc

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 07:20 • 2 min
Policajti ukončili vyšetrovanie novembrovej bitky bratov Paškovcov v centre Košíc

BRATISLAVA - Polícia po pol roku ukončila vyšetrovanie novembrovej bitky troch bratov P. na košickej Hlavnej ulici. V nemocnici vtedy skončilo viacero aktérov potýčky. Vo svojom večernom spravodajstve o tom informovala TV Markíza.

slovakia

left justify in out

"Vyšetrovateľ inšpekcie ministerstva vnútra ukončil prípad návrhom na podanie obžaloby," uviedla hovorkyňa ministerstva vnútra Andrea Dobiášová. Návrh na podanie obžaloby skončil na košickej prokuratúre. Tu sa po preštudovaní vyšetrovacieho spisu rozhodne, ako ďalej. "Príslušný prokurátor vyhodnotí všetky vykonané dôkazy a rozhodne, či obvinených postaví pred súd, alebo či urobí iné procesné rozhodnutie," povedal hovorca Krajskej prokuratúry v Košiciach Milan Filičko. Podľa jeho slov by sa tak malo stať v priebehu dvoch-troch týždňov.

 

 

 

Bratia, synovci expredsedu parlamentu, sú obvinení z výtržníctva a ublíženia na zdraví a súdi sa s nimi aj poškodená dvojica. Jedného z bratov - policajta - už prepustili zo služby. Ďalší sa vzdal funkcie šéfa bytového podniku. Tretieho odvolali z funkcie vedúceho oddelenia v košickej nemocnici, kde však dodnes pracuje ako radový zamestnanec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona