Policajti takto prekvapili poľského šoféra kamiónu a motorkárku

NETKY.SK • 16 September 2020, 15:00 • 2 min
Policajti takto prekvapili poľského šoféra kamiónu a motorkárku

Mnohí strážcovia zákona aj takto preukazujú, že pomáhať a chrániť pre nich nie je len fráza.

slovakia

left justify in out

Polícia SR sa na sociálnej sieti pochválila tým, že dostáva čoraz viac spätnej väzby od občanov, ktorým príslušníci Policajného zboru SR pomohli. Ozývajú sa aj takí, ktorí boli čo i len svedkami pozitívnej udalosti.

 

„Chcel by som v mene našich kolegov poďakovať pánom policajtom a RZP. Za rýchly zásah v našej nemenovanej firme, kde sa dnes stal pracovný úraz, kde asistovali aj páni policajti,“ napísal Ján s tým, že išlo o profesionálny prístup a prítomná bola aj ľudskosť. Úraz sa udial v Devínskej Novej Vsi.

 

 

Zdeno sa poďakoval za pomoc pri malej nehode poľského kamióna. "Musím pochváliť policajtov, ktorí pomohli v Trstenej na obchvate pozbierať poľskému kamionistovi škridle, ktoré sa mu v zákrute vysypali na cestu,“ zdôraznil s tým, že to urobili, hoci to nebola ich povinnosť.

 

Činili sa aj príslušníci polície v metropole východného Slovenska. Barbora sa poďakovala policajnej hliadke z Košíc, ktorí pomohli na Štúrovej ulici. „Veľmi ochotne nám pomohli s opravou defektu. Chcela by som vyzdvihnúť veľmi ľudský prístup a taktiež to, že sa držia hesla pomáhať a chrániť,“ zostala pozitívne prekvapená Barbora. „Ide o hliadku v zložení Matúš Korl a Róbert Szatmary,“ prezradila  na záver pochvaly aj mená týchto mužov zákona.

 

Muži v zelenom sa činili aj v blízkosti Záhoria, kde sa s ich pomocou a ľudským prístupom stretla Bibiana: Na diaľnici v smere do Malaciek jej pomohli odstrániť technickú poruchu na motorke. „Boli milí, ochotní a robia dobré meno slovenskej polícii. Presne takto má vyzerať prístup našich policajtov,“ zdôraznila motorkárka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies