Policajti skontrolujú v Liptove zo soboty na nedeľu vodičov na D1

NETKY.SK • 18 Júl 2014, 19:17 • 2 min
Policajti skontrolujú v Liptove zo soboty na nedeľu vodičov na D1

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - V záujme zvýšenia bezpečnosti na cestách v Žilinskom kraji vykonajú policajti zo soboty 19. júla na nedeľu 20. júla osobitnú kontrolu na diaľnici D 1 v okresoch Liptovský Mikuláš a Ružomberok.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.
     

Policajti sa podľa neho zamerajú najmä na kontrolu dodržiavania ustanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy vozidiel a kontrolu dodržiavania zákazu požívania alkoholických nápojov alebo iných návykových látok vodičmi. „Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,“ zdôraznil krajský policajný hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies