Policajti s ďalším úlovkom. Priamo pri čine zadržali desiatky jednorázových dávok drogy

NETKY.SK • 29 Marec 2021, 14:13 • 2 min
Policajti s ďalším úlovkom. Priamo pri čine zadržali desiatky jednorázových dávok drogy

Výsledkom operatívno-pátracej činnosti policajtov druhého bratislavského okresu je ďalší objasnený prípad drogovej trestnej činnosti, a to priamo pri čine.

slovakia

left justify in out

Bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti informuje, že si 44-ročný Dušan L. mal zaobstáraťl omamné a psychotropné látky od iba 19-ročného Pavla D.

 

"Dňa 23.03.2021 mal obvinený Dušan telefonicky kontaktovať obvineného Pavla s požiadavkou o zadováženia drog. Následne sa mali dohodnúť na stretnutí, na mieste ich obvyklom, a teda pri jednej z čerpacích staníc na Hradskej ulici v Bratislave. V poobedňajších hodinách došlo už k spomínanému stretnutiu na čerpacej stanici," uvádzajú policajti s tým, že starší muž si nastúpil k mladšiemu do auta, kde sa mal obchod vykonať po odchode na blízke parkovisko. 

 

TOTO NEČAKALI...🤷‍♂️ DROGOVÍ DÍLERI BOLI ZADRŽANÍ PRIAMO PRI ČINE 🕵️‍♂️🖐 ➡️Výsledkom operatívno-pátracej činnosti...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Bratislavský kraj Pondelok 29. marca 2021

 

"V momente ich výmeny zasiahla polícia, ktorá oboch mužov zadržala. Zaistený materiál bol zaslaný Kriminalistickému a exertíznemu ústavu PZ, ktorý potvrdil, že v materiáli je prítomný metamfetamín s prímesou metylsulfonylmetánu a toto množstvo zodpovedá minimálne 44 bežným jednotlivým dávkam drogy. Následnou kontrolou bolo zistené, že obvinený Dušan, mal drogy neoprávnene prechovávať vo svojej izbe na Hradskej ulici v Bratislave a následne ich odovzdávať konečným užívateľom," uvádzajú policajti v príspevku. 


V prípade preukázania viny pred súdom hrozí mužom trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov. Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň spracoval podnet k podaniu návrhu na väzobné stíhanie obvineného Dušana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies