Policajti našli mŕtvu ženu vo vodovodnej šachte v Nitre, manžel bojuje o život

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 18:41 • 2 min
Policajti našli mŕtvu ženu vo vodovodnej šachte v Nitre, manžel bojuje o život

NITRA - V mestskej časti Nitry, v Horných Krškanoch, sa stala tragická nehoda. Zomrela pri nej 66-ročná žena, jej 72-ročný manžel bojuje o život v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Nezvestnosť manželov nahlásil dnes dopoludnia na polícii ich syn. „Obidvaja podnikali, ráno neprišli do práce. Syn doma nikoho nenašiel, dom bol otvorený, autá stáli na dvore,“ skonštatovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. Policajti miesto preverili, do akcie zapojili aj služobného psa. Ten našiel v šachte domácej vodárničky mŕtvu pani Annu. Jej manžela Jozefa previezli záchranári v bezvedomí do nemocnice.  
     

Podľa vyjadrenia Čuhákovej súdny znalec z odboru zdravotníctva v tomto prípade nezistil cudzie zavinenie. „Polícia okolnosti tragédie preveruje,“ povedala Čuháková. Podľa neoficiálnych informácií mohol byť príčinou tragédie manželov zásah elektrickým prúdom pri polievaní záhrady. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies