Policajti namerali alkohol 66 vodičom a cyklistom

NETKY.SK • 31 August 2015, 13:08 • 2 min
Policajti namerali alkohol 66 vodičom a cyklistom

BRATISLAVA - Žilinskí policajti namerali v priebehu 35. týždňa alkohol v krvi 66 vodičom v kraji, 32 z nich boli cyklisti.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa žilinskej polície Jana Balogová, ktorá uviedla, že šesť opitých vodičov motorových vozidiel spôsobilo dopravnú nehodu. Šestnásť vodičov nafúkalo nad jedno promile, osem vodičov pod jedno promile, pričom štyria dychovú skúšku odmietli. Jeden z vodičov, ktorý odmietol dychovú skúšku, sa snažil policajtom najskôr ujsť, dokonca jedného z členov policajnej hliadky udrel do tváre. Agresívneho 51-ročného Žilinčana vyšetrovateľ obvinil z prečinu útoku na verejného činiteľa a prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinenému mužovi hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.


Všetkých podgurážených vodičov polícia obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý im v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona