Policajti na železničnej stanici zatkli muža s nožom

NETKY.SK • 22 Apríl 2017, 18:04 • 2 min
Policajti na železničnej stanici zatkli muža s nožom

PARÍŽ - Policajti na železničnej stanici Gare du Nord v Paríži zatkli dnes muža, ktorý sa k nim približoval s nožom v ruke. Incident nesprevádzalo nijaké násilie a nikto pri ňom neutrpel zranenia.

slovakia

left justify in out

Odohral sa však iba deň pred prvým kolom prezidentských volieb vo Francúzsku a vyvolal tak určitý rozruch v sociálnych médiách.

Podľa vyjadrenia hovorcu štátneho železničného podniku SNCF pre agentúru DPA stanica Gare du Nord zostáva v prevádzke, polícia však uzavrela jednu z jej častí, kde kontroluje batožinu. Zatiaľ nie sú žiadne náznaky, že by uvedené zatknutie súviselo s teroristickým činom.

Pri zatýkaní muža niektorí okoloidúci ľudia podľahli panike a začali utekať preč. Odzrkadľuje to nervozitu, ktorá panuje vo francúzskej metropole po štvrtkovom teroristickom útoku na bulvári Champs-Élysées, pri ktorom zahynul jeden policajt.

Gare du Nord je východiskovou alebo koncovou stanicou mnohých vnútroštátnych i medzištátnych vlakov.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies