Policajti na bicykloch budú hliadkovať už aj vo Vrakuni a Biskupiciach

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 16:55 • 2 min
Policajti na bicykloch budú hliadkovať už aj vo Vrakuni a Biskupiciach

BRATISLAVA - Po Petržalke sa s cyklohliadkami mestskej polície od dnešného dňa môžu stretnúť aj obyvatelia a návštevníci bratislavských mestských časti Vrakuňa a Podunajské Biskupice.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval hovorca Mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy Peter Pleva, úlohou cyklohliadok je dohliadať na verejný poriadok. Kontrolovať budú napríklad aj dodržiavanie zákazu voľného pohybu psov, zamerajú sa na neprispôsobivé osoby, zákaz pitia alkoholu na verejných priestranstvách, vytváranie čiernych skládok, vyhľadávanie starých vozidiel a podobne. "Cyklohliadky plánujeme využiť aj na kontrolu ťažšie dostupných miest, ako sú chatové a záhradkárske oblasti," doplnil Peter Pleva.


V cyklohliadkach pôsobí sedem mestských policajtov, z nich štyria v Petržalke a traja vo Vrakuni a Podunajských Biskupiciach. "Do služby nie sú nasadzovaní denne, ale prevažne počas víkendov, prípadne podľa potreby a s ohľadom na počasie," dodal Pleva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies