Policajti, ktorí zastavili pre rýchlosť J. Spišiaka, dostanú pochvalu

NETKY.SK • 20 Júl 2011, 11:33 • 2 min
Policajti, ktorí zastavili pre rýchlosť J. Spišiaka, dostanú pochvalu

Policajti, ktorí zastavili pre rýchlosť J. Spišiaka, dostanú pochvalu

slovakia

left justify in out

img

Policajti, ktorí zastavili policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka po tom, ako prekročil maximálnu povolenú rýchlosť, dostanú pochvalu za vzorné zdokumentovanie priestupku. Povedal to dnes Spišiak na tlačovej konferencii.
      "Neponáhľal som sa nejako významne," povedal Spišiak. Na ceste, kde je maximálna povolená rýchlosť 90 km/h, išiel rýchlosťou 122 km/h. Spišiak povedal, že ho priestupok mrzí, bežne sa snaží dodržiavať všetky predpisy a nechce sa vyhýbať zodpovednosti. Považuje to za svoje najväčšie zlyhanie vo funkcii policajného šéfa.
      Minister vnútra Daniel Lipšic potvrdil, že Spišiak má aj naďalej jeho dôveru. Podľa neho je dôležité, že Spišiak prevzal za priestupok zodpovednosť a nesnažil sa ho "ututlať". Ako policajný prezident nebude postihnutý prísnejšie, ale ako bežný občan podľa tabuliek. O sankcii rozhodne Lipšic. "Viete si predstaviť, že by pred rokom policajt zdokumentoval priestupok policajného prezidenta?" spýtal sa Lipšic novinárov.
      Spišiakov predchodca vo funkcii policajného prezidenta Ján Packa sa v minulosti chválil, že po diaľnici jazdil rýchlosťou 200 km/h.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies