Policajti hľadajú zlodejov hotovosti z hotelovej recepcie v Bešeňovej

NETKY.SK • 16 Október 2012, 20:02 • 2 min
Policajti hľadajú zlodejov hotovosti z hotelovej recepcie v Bešeňovej

Policajti hľadajú zlodejov hotovosti z hotelovej recepcie v Bešeňovej - Krimi Páchateľom krádeže, ktorí sa v hoteli neubytovali a vzápätí odišli preč, hrozia v prípade odhalenia a preukázania viny za tento trestný čin dvojročné tresty odňatia slobody. Pol

slovakia

left justify in out

img

Páchateľom krádeže, ktorí sa v hoteli neubytovali a vzápätí odišli preč, hrozia v prípade odhalenia a preukázania viny za tento trestný čin dvojročné tresty odňatia slobody.

 
Policajti pátrajú po dvojici páchateľov rafinovanej krádeže finančnej hotovosti zo dňa 3. októbra na recepcii hotela v obci Bešeňová neďaleko Ružomberka. Ich počínanie zaznamenal kamerový systém. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.
 
„Jeden z páchateľov predstieral záujem ubytovať sa a v poľštine požiadal recepčnú, aby mu ukázala ubytovanie na poschodí. Druhý využil jej neprítomnosť, naklonil sa ponad pult, odomkol zásuvku a odcudzil odtiaľ dve čašnícke peňaženky, v ktorých bolo viac ako 870 eur,“opísala Balogová.

Zároveň spresnila, že páchateľom krádeže, ktorí sa v hoteli neubytovali a vzápätí odišli preč, hrozia v prípade odhalenia a preukázania viny za tento trestný čin dvojročné tresty odňatia slobody. Polícia žiada širokú verejnosť o pomoc pri ich stotožnení na základe zverejnených záberov bezpečnostných kamier.
 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies