Policajti hľadajú vodiča, ktorý zrazil chodca a ušiel

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 16:00 • 2 min
Policajti hľadajú vodiča, ktorý zrazil chodca a ušiel

BRATISLAVA/ŽILINA - Polícia pátra po vodičovi, ktorý ešte vo februári pri Žiline zrazil chodca a z miesta ušiel. Polícia hľadá okrem vodiča aj svedkov nehody.

slovakia

left justify in out

 Tá sa stala 22. februára o 20:45 na ceste medzi obcami Oškerda a Brodno pri Žiline. Neznámy vodič šoféroval vtedy od Žiliny smerom do Čadce. S autom prešiel na pravú krajnicu, kde narazil do chodca, ktorý v sprievode ďalšieho muža kráčal po krajnici proti smeru auta. "Po náraze vodič bez zastavenia pokračoval v jazde smerom do Čadce. Chodec utrpel pri nehode zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie," uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

 

Podľa policajných informácií by mohlo ísť o VW Passat tmavej farby, staršieho typu. Po nehode by malo mať poškodenú pravú prednú časť. Akékoľvek informácie k vozidlu, vodičovi, prípadne k dopravnej nehody treba oznámiť na čísle 158, alebo osobne na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Žiline.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona