Policajti evakuovali Zlaté Piesky, jedného mladíka zatkli

NETKY.SK • 3 Júl 2016, 10:56 • 2 min
Policajti evakuovali Zlaté Piesky, jedného mladíka zatkli

BRATISLAVA - Polícia počas ukončenia kultúrneho podujatia Hip Hop Žije Festival 2016 na Zlatých Pieskoch v Bratislave pre nepriaznivé počasie zo soboty 2. júla na nedeľu 3. júla evakuovala takmer šesť tisíc návštevníkov, riadila dopravu a zatkla 25-ročného mladého výtržníka a obvinila ho z prečinu poškodzovania cudzej veci. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

Na ukončenie festivalu pre nepriaznivé počasie okolo 21:00 dohliadali okrem polície aj hliadky Pohotovostnej motorizovanej jednotky, hliadky Krajského dopravného inšpektorátu spolu s hliadkami Mestskej polície hlavného mesta Bratislavy.

 

Situácia sa upokojila o 23:30. Polícia zatkla počas akcie 25-ročnému Marcela K. z okresu Trenčín pre poškodzovanie cudzej veci, keď obvinený Marcel opakovane narážať na bočné automaticky otvárateľné presklené vchodové dvere nákupného centra na ulici Cesta na Senec. Sklenená výplň dverí v dôsledku nárazov praskla. Spoločnosti, ktorej budova patrí, spôsobil škodu poškodením sklenenej výplne dverí vo výške 700 eur.

 

Mladého muža eskortovali na policajné oddelenie, kde ho predbežne zadržali. Prípad prešetria v tzv. super rýchlom konaní. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému Marcelovi trest odňatia slobody až na jeden rok.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies