Policajti chytili šoféra, ktorý nafúkal vyše štyri promile

NETKY.SK • 30 November 2015, 14:29 • 2 min
Policajti chytili šoféra, ktorý nafúkal vyše štyri promile

BRATISLAVA/KOŠICE - Vyše štyri promile mal šofér, ktorého policajti kontrolovali na Železiarenskej ulici v Košiciach.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatosemročný Košičan na VW Polo mal navyše zakázané jazdiť. Pri prvej skúške mal skoro 2,5 a pri opakovanej už 4,04 promile. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, od piatku do nedele chytili policajti v Košickom kraji desať šoférov posilnených alkoholom, jeden z nich skončil s autom v priekope. V sobotu opitý šofér VW Passat nezvládol cestu medzi obcami Boliarov a Bačkovík v okrese Košice okolie. Štyidsaťjedenročný muž nafúkal 2,33 promile. Pri nehode sa nikto nezranil. Všetci nezodpovední čelia obvineniam z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a Košičan, ktorý navyše šoféroval v zákaze, čelí obvineniu aj z marenia výkonu úradného rozhodnutia.


Jedného opitého vodiča zastavili policajti pri dnešnej kontrole na cestách Košického kraja. Hliadky odhalili celkom 166 priestupkov, 116 vyriešili pokutou. Tým sa nevyhlo ani sedem cyklistov a päť chodcov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies