Policajti chytili opitú vodičku: Mala viac ako 3 promile

NETKY.SK • 2 Máj 2013, 11:35 • 2 min
Policajti chytili opitú vodičku: Mala viac ako 3 promile

BRATISLAVA - Poriadne posilnená alkoholom si sadla za volant 40-ročná Bratislavčanka. Vodičku Fordu S Max zastavili policajti na Ružinovskej ulici v Bratislave v stredu krátko po 22:30.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, vodička nafúkala 1,49 mg/l, čo je 3,10 promile, pri opakovanej skúške 3,19 promile. Ženu obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Opitého šoféra zase kontrolovali policajti v Malackách. Tridsaťtriročnému vodičovi VW Golf zistili 0,89 mg/l, teda 1,85 promile. Ďalšieho nezodpovedného vodiča zastavili na Dolnozemskej ulici v bratislavskej Petržalke. Vodičovi Octavie namerali 0,69 mg/l, čo je 1,44 promile. Aj títo dvaja muž čelia obvinenia z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Všetkým v prípade dokázania viny hrozí trest až na jeden rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona