Policajti chytili dvoch opitých oslávencov za volantom

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 15:08 • 2 min
Policajti chytili dvoch opitých oslávencov za volantom

BRATISLAVA/TOPOĽČANY - Policajti si cez víkend na Duchonke v Topoľčianskom okrese posvietili na šoférov, chytili hneď dvoch podgurážených oslávencov s viac ako jedným promile.

slovakia

left justify in out

V sobotu nadránom zastavili 23-ročného vodiča Opla Astra. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, mladíkovi, ktorý v ten deň oslavoval svoje narodeniny, namerali 1,75 promile. V nedeľu dopoludnia zase načapali rovnako starého meninového oslávenca Petra. Tomu zistili 1,65 promile. Obaja už čelia obvineniam z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ďalších päť vodičov, ktorí sadli za volant pod vplyvom alkoholu, malo menej ako jedno promile. Ako uviedla Čuháková, 28-ročnému vodičovi Fordu Fiesta zistili 0,56 promile, 27-ročný muž na Forde Escort nafúkal 0,62 promile, 24-ročný vodič Toyoty 0,92 promile, 27-ročný šofér Peugeotu 0,48 promile a 27-ročný vodič Suzuki 0,38 promile.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies