Policajti chceli skontrolovať vodiča: Mladý muž na nich vytiahol pištoľ!

NETKY.SK • 2 September 2014, 12:37 • 2 min
Policajti chceli skontrolovať vodiča: Mladý muž na nich vytiahol pištoľ!

BRATISLAVA/POVAŽSKÁ BYSTRICA - Policajti chceli skontrolovať vodiča, ktorý zabudol na povinné osvetlenie, 26-ročný mladík však vytiahol zbraň.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal na považskobystrickom sídlisku Rozkvet. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, vodič Hyundai ignoroval policajnú hliadku, ktorá ho chcela zastaviť a pokračoval v jazde. V priestore určenom pre MHD zastal, narazil do obrubníka a vyšiel s autom na trávu. V aute zostal sedieť, vytiahol krátku zbraň a namieril ju priamo na policajtov. Hliadke sa Považskobystričana podarilo po pár sekundách odzbrojiť. Petrovi alkohol nezistili, policajti si vyžiadali aj toxikologické vyšetrenie. Zbraň aj so zásobníkom zaistili. Mladého muža obvinili z útoku na verejného činiteľa. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami tri až osem rokov, prečo mieril na policajtov, je predmetom ďalšieho vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona