Policajti budú oddnes hliadkovať v okolí cintorínov

NETKY.SK • 28 Október 2015, 09:40 • 2 min
Policajti budú oddnes hliadkovať v okolí cintorínov

BRATISLAVA - Už oddnes až do 2. novembra budú policajti podľa potreby usmerňovať premávku na príjazdových cestách k cintorínom a na parkoviskách. Zvýšený dohľad bude aj na frekventovaných križovatkách a hlavných cestných ťahoch. Hliadky si posvietia aj na zlodejov, ktorým sa v davoch darí.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Baloghová, vlani v novembri polícia zaevidovala 129 vreckových krádeží, 30 okradnutých cestujúcich, dve krádeže na staniciach a takmer 400 krádeží vecí z áut. "Ak zbadáte podozrivo sa správajúce osoby, upozornite na ne hliadky," radí polícia.

 

V odstavených autách by nemalo zostať nič hodnotné, pri úprave hrobov zase nie je dobré nechávať veci bez dohľadu. Polícia zároveň žiada vodičov, aby jazdili opatrne, keďže na cesty vyrazia aj tzv. víkendoví vodiči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies