Policajti a hasiči zachránili život žene, chcela skočiť z okna

NETKY.SK • 13 Február 2017, 08:19 • 2 min
Policajti a hasiči zachránili život žene, chcela skočiť z okna

BRATISLAVA - Policajti v spolupráci s hasičmi zachránili v sobotu (11.2.) popoludní život 50-ročnej žene, ktorá chcela spáchať samovraždu vyskočením zo siedmeho poschodia bytového domu na Blagoevovej ulici v Bratislave. TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

"Žena sedela na parapete okna na siedmom poschodí a kričala. V byte sa nachádzala sama. Susede bývajúcej vo vedľajšom byte sa podarilo s ňou skontaktovať, udržiavala s ňou rozhovor, avšak ten neviedol k žiadnemu výsledku," uviedla Kurucová.

 

Policajti zistili kontakt na manžela ženy, ktorý im dal kľúče, aby sa mohli dostať do vnútra bytu. "Príslušník HaZZ sa zlanil do okna, kde sedela žena na parapete a policajti oddelenia služobnej kynológie otvorili vchodové dvere, dostali sa do bytu a ženu stiahli dovnútra do izby," uzavrela Kurucová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies