Policajta sotili pod električku

NETKY.SK • 11 Február 2018, 06:46 • 2 min
Policajta sotili pod električku

KOLÍN NAD RÝNOM - Polícia v Kolíne nad Rýnom vyšetruje ako vraždu tragickú udalosť z noci na sobotu, keď na jednej z tamojších ulíc električka prešla a usmrtila 32-ročného muža. Informovali o tom tlačová agentúra DPA a nemecké elektronické médiá.

slovakia

left justify in out

Podľa internetového vydania denníka Bild usmrteného identifikovali ako príslušníka kriminálnej polície z Düsseldorfu, ktorý mimo služby navštívil Kolín nad Rýnom, aby sa zúčastnil na karnevalových slávnostiach.

 

Vyšetrovatelia sa domnievajú, že ho niekto zámerne sotil medzi vozne električkovej súpravy, čomu nasvedčujú zábery bezpečnostnej kamery.

 

Incident sa stal krátko pred polnocou z piatka na sobotu na zastávke Chlodwigplatz v širšom centre mesta. Električka vliekla muža niekoľko metrov, vodič si to však nevšimol a pokračoval v jazde. Predpokladaný páchateľ medzitým zmizol v dave, vyšetrovacia komisia však dúfa, že sa ho podarí vypátrať pomocou videozáznamu.

 

Obeť v čase udalosti sprevádzali dve osoby, ktoré museli následne previezť do nemocnice, aby im bola poskytnutá psychologická pomoc.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies