Policajt zdrogoval a znásilnil svoju manželku: Keď sa s ním chcela rozviesť, vystrieľal celú rodinu!

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 10:38 • 2 min
Policajt zdrogoval a znásilnil svoju manželku: Keď sa s ním chcela rozviesť, vystrieľal celú rodinu!

SPANISH FORK – Otrasný prípad! Policajt v januári tohto roku vystrieľal celú svoju rodinu a nakoniec obrátil zbraň k sebe. Dôvodom bola správa od jeho ženy, ktorá sa sním chcela rozviesť za to, že ju niekoľkokrát nadrogoval a nafilmoval.

slovakia

left justify in out

Podľa polície z mesta Spanish Fork z amerického štátu Utah, Policajt Joshua Boren dostal noc pred vraždami jeho ženy Kelly (32), detí Hayley (5) a Jayden (7) a jeho svokry, SMS-ky od jeho manželky, ktorá mu vyčítala to, čo jej vyviedol.

 

Vyšetrovanie ukázalo, že si dvojica vymenila niekoľko veľmi vulgárnych a agresívnych správ pred tým ako sa 16. januára stretli, aby sa dohodli na rozvode ich osemročného manželstva.

 

Kelly Borenová objavila doma videonahrávky, na ktorých ju jej vlastný manžel znásilnil zatiaľ čo ona bol úplne nadrogovaná. Za dva roky ju takto znásilnil celkom päťkrát. „Ty si ma nadrogoval a znásilnil,“ napísala v jednej z SMS Kelly, v štyroch Ďalších SMS-kách potom použila slovo znásilnenie.

 

Polícia našla na mieste činu aj Borenov diár, kde bolo napísané: „Často snívam o tom ako nadrogujem Kelly a iné ženy a potom mám s nimi sex.“

 

Vyšetrovanie taktiež ukázalo, že policajt Boren, ktorý pochádzal z britského Northamptonu bol v detstve sexuálne zneužitý.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies