Obvinili policajta, ktorý mal dobodať, zapáliť a zakopať snúbenicu

NETKY.SK • 3 Október 2016, 11:00 • 2 min
Obvinili policajta, ktorý mal dobodať, zapáliť a zakopať snúbenicu

BRATISLAVA - Policajta, ktorý podľa medializovaných informácii zavraždil v piatok svoju priateľku, už obvinili.

slovakia

left justify in out

"Zadržaný policajt už čelí obvineniu z trestného činu vraždy, vyšetrovateľ policajnej inšpekcie zároveň spracoval návrh na jeho vzatie do väzby," povedala pre agentúru SITA Silvia Keratová z tlačového odboru Kancelárie ministra vnútra SR. "Vo vyšetrovaní sa vyhodnocujú získané dôkazy a vykonávajú ďalšie procesné úkony, ktoré majú odhaliť všetky okolnosti, ako aj motív tohto činu,"

 

Podľa medializovaných informácii 27-ročný Marek zo Spišskej Novej Vsi, ktorý slúžil v pohotovostnej motorizovanej jednotke, v piatok po hádke na smrť dobodal svoju 26-ročnú snúbenicu Alexandru. Jej telo následne odniesol z bytu, zapálil a zakopal pri kríkoch neďaleko vodnej nádrže v Levočských vrchoch. Po čine na polícii nahlásil, že jeho snúbenica je nezvestná. Polícia telo mŕtvej ženy našla, rovnako aj nôž a zakrvavené veci. Stopy krvi sa našli tiež v byte, kde sa údajne skutok stal.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies