Policajt svojím tancom baví ľudí: Doprevádzajú ho však netradičné zvuky

NETKY.SK • 15 Október 2018, 13:13 • 2 min
Policajt svojím tancom baví ľudí: Doprevádzajú ho však netradičné zvuky

Tomuto policajtovi rozhodne nechýba zmysel pre humor ani schopnosť zaujať deti.

slovakia

left justify in out

Okrem toho, že majú policajti na starosti našu bezpečnosť a ochranu, z času načas navštevujú aj školy, kde žiakom a študentom rozprávajú o rôznych zážitkoch spojených s ich povolaním, prípadne prednášajú na mnohé témy súvisiace so zákonom a jeho dodržiavaním. Samozrejme, každý, kto sa aspoň raz v živote pred kolektív mladších či starších študentov postavil vie, že zaujať a udržať ich pozornosť je nesmierne ťažké. Kristopher Schilling však na to má svoje metódy.

 

Policajtovi Schillingovi zjavne nie je cudzí ani tanec. Na jednej zo svojich diskusií s deťmi totiž odľahčil debatu aj „kultúrnou vložkou“. S hudobným doprovodom mu pomohol kolega. Ak však očakávate, že išlo o bežnú hudbu, mýlite sa. Títo páni boli oveľa originálnejší a zatancovali si za rytmického zvuku policajných sirén.

 

Beseda zameraná na tému vymožiteľnosti práva sa teda razom zmenila na zábavné vystúpenie talentovaného muža zákona. Svojím počinom si policajti definitívne získali srdcia malých školákov. A nielen ich, video zbiera na sociálnych sieťach jeden pozitívny komentár za druhým.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona