Policajt našiel tehotnú narkomanku bez domova, urobil životné rozhodnutie

NETKY.SK • 12 December 2017, 06:00 • 2 min
Policajt našiel tehotnú narkomanku bez domova, urobil životné rozhodnutie

ALBUQUERQUE - Ryan Hollets stráži poriadok v meste Albuquerque v Novom Mexiku. Po službe 23. septembra 2017 sa mu zmenil život.

slovakia

left justify in out

Ryan riešil dvoch bezdomovcov závislých na heroíne. Bývali za kríkmi v stane a hrozných životných podmienkach. Všimol si, že žena má k štíhlej postave príliš veľké brucho. Neskôr sa potvrdilo, že 35-ročná Crystal Champion je v ôsmom mesiaci tehotenstva. Bezdomovkyňa sa nad svojou situáciou rozplakala. Uvedomovala si, že sa nedokáže postarať o dieťa a plánovala ho dať na adopciu, aby malo lepší život.

 

img

 

img

Foto: Youtube/CNN

 

Policajta sa situácia veľmi dotkla, o čom svedčí aj jeho nasledujúci skutok. Nevinnému dieťaťu sa rozhodol zmeniť nešťastný osud, aký by ho bol postretol, keby ostalo pri drogujúcich rodičoch na ulici. Ryan bol už otcom štyroch vlastných detí. Rozhodol sa, že zvládne uživiť ešte jedno. "Uvedomil som si, že mám šancu pomôcť. Prečo by som to nemal byť práve ja,kto pomôže," povedal a mykol plecami, akoby to bola samozrejmosť. Jeho žena Rebecca súhlasila.

 

O tri týždne Crystal porodila dievčatko. To bolo po matke závislé od heroínu. Lekári mu ihneď nasadili liečbu. Dievčatko úspešne prekonalo všetky štádia odvykania, no v budúcnosti môže byť poznačené. Keď vyrastie, noví rodičia jej plánujú všetko povedať. Veria, že ju v živote dokážu správne nasmerovať. "Akékoľvek bude mať problémy, budeme tu pre ňu. Som šťastný, že jej môžeme pomôcť. Dáme jej nádej a teplo domova," dodal. 

 

img

Foto: Youtube/CNN

 

Crystal prezradila, že na zlé chodníčky sa dostala už v puberte. Pred dvoma rokmi sa ocitla na ulici a upadla do depresie. Niekoľko krát sa pokúsila predávkovať, aby svoje trápenie ukončila, no prežila. Ako to s ňou skončí nevedno, ale jej dieťa má nádej na svetlú budúcnosť. O prípade informovala CNN

 

img

 

Foto: Youtube/CNN

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies