Policajt kanibal: Uvaril a zjedol niekoľko žien!

NETKY.SK • 13 Marec 2013, 10:16 • 2 min
Policajt kanibal: Uvaril a zjedol niekoľko žien!

NEW YORK - Porota amerického federálneho súdu dnes uznala newyorského policajta za vinného v prípade prípravy únosu, uvarenia a zjedenia niekoľkých žien.

slovakia

left justify in out

Morbídny prípad Gilberta Valleho, prezývaného bulvárnymi médiami "kanibalský policajt", prekročil hranicu medzi fantazírovaním o kanibalizme na internete a realitou. Muž podnikol konkrétne kroky na únosy žien, uviedla tlačová agentúra Reuters.

Porota tiež uznala 28-ročného policajta vinným z toho, že neoprávnene použil databázu justičných orgánov, aby získal osobné údaje možných obetí.

Obhajkyňa Julia Gattová povedala porotcom, že takmer po roku fantazírovania o zhruba dvoch desiatkach žien - pričom v mnohých prípadoch sa na internete rozbehla diskusia o únose s inými fetišistami - sa žiadny organizátor s iným ani nestretol, neposkytol peniaze, ani nespáchal žiadny zločin.

Gattová tvrdila, že jej klient bol ponorený do fantazijnej roly na internete. Za prípravu únosov čelí Valle až doživotiu a za prienik do databázy môže dostať do päť rokov.

Prokuratúra obhajobe odporovala, že analýzou Valleho počítača sa zistilo urobenie konkrétnych krokov pre únos jeho manželky a najmenej piatich ďalších žien, ktoré poznal, informovala AP.

Okrem toho, že policajt vo vyhradenej databáze vyhľadával potenciálne ciele, zisťoval na internete, ako omámiť človeka chloroformom. Súhlasil, že za 5000 dolárov unesie jednu ženu pre muža z New Jersey, ktorý teraz čaká na proces.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies