Policajný prezident Gašpar: V súvislosti s Váhostavom by sme mali vypočuť aj Širokého

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 12:32 • 2 min
Policajný prezident Gašpar: V súvislosti s Váhostavom by sme mali vypočuť aj Širokého

BRATISLAVA - Polícia by mala v súvislosti s vyšetrovaním stavebnej spoločnosti Váhostav-SK vypočuť aj podnikateľa Juraja Širokého, ktorý podľa medializovaných informácií stojí za touto firmou. V odpovedi na novinárske otázky to dnes potvrdil prezident Policajného zboru (PZ) SR Tibor Gašpar.

slovakia

left justify in out

"Bude povinnosťou polície vypočúvať osoby a pokiaľ sa pýtate na túto osobu, myslím že bola v tom období členom predstavenstva. Určite budú asi vypočutí všetci členovia predstavenstva," konštatoval. Kedy by sa tak malo stať je však podľa neho ešte predčasná otázka.

 

V súvislosti so stredajšou (22.4.) policajnou raziou vo Váhostave-SK ešte stále prebieha v priestoroch firmy v Žiline zaisťovanie údajov v elektronickej podobe, ktorých sťahovanie trvá dlhší čas. Všetky úkony, na ktorých sa zúčastnilo celkom 45 policajtov a expertov PZ SR, by mali byť podľa Gašpara ukončené v priebehu dnešného dňa.

 

Polícia pri tejto razii zaisťovala kompletné účtovníctvo Váhostavu-SK za niekoľko uplynulých rokov, ako aj kompletnú dokumentáciu súvisiacu s aktuálnym procesom reštrukturalizácie. Podľa policajného prezidenta nie je problém v súčinnosti súčasných predstaviteľov spoločnosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies