Policajnú naháňačku za zlodejmi auta ukončila až streľba

NETKY.SK • 28 Január 2016, 14:27 • 2 min
Policajnú naháňačku za zlodejmi auta ukončila až streľba

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA – Až varovné výstrely zastavili dvoch tínedžerov, ktorí na ukradnutom aute ušli z resocializačného centra.

slovakia

left justify in out

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, policajti chceli v stredu okolo 02:30 na banskobystrickom Hronskom predmestí zastaviť Opel Combo bez rozsvietených svetiel. Vodič najskôr spomalil, vzápätí dupol na plyn a namieril si to na rýchlostnú cestu R1 smerom do Zvolena. Hliadka vozidlo prenasledovala, posádka na výzvy nereagovala a tak vystrelili prvý varovný výstrel. Šofér zastavil až po druhom výstrele. Policajti následne oboch mladíkov spacifikovali. Sedemnásťroční chlapci ukradli auto v obci Dobrá Niva a chceli sa odviezť domov. Auto našli neuzamknuté, navyše s kľúčmi v priehradke. Mladý šofér ani nevlastní vodičský preukaz. Polícia prípad rieši ako neoprávnené používanie cudzieho motorového vozidla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies