Policajné správy z galantského regiónu

NETKY.SK • 1 Apríl 2011, 09:41 • 2 min
Policajné správy z galantského regiónu

Policajné správy z galantského regiónu - Krimi Poverený príslušník polície obvinil z prečinu ublíženia na zdraví 36 ročného muža zo Serede. Podozrivý je z toho, že v pohostinstve na Cukrovarskej ulici fyzicky napadol iného muža.

slovakia

left justify in out

Poverený príslušník polície obvinil z prečinu ublíženia na zdraví 36 ročného muža zo Serede. Podozrivý je z toho, že v pohostinstve na Cukrovarskej ulici fyzicky napadol iného muža. Úderom do tváre mu spôsobil zlomeniny tvárových kostí, ktoré museli byť chirurgicky operované, z čoho sa liečil asi 10 týždňov.

Polícia objasnila krádež vlámaním, ku ktorej došlo ešte v minulom roku. Páchateľ sa vlámal do spoločnosti sídliacej v Galante, odpojil bezpečnostné zariadenie a hasiacim prístrojom postriekal všetky miestnosti. Ukradol odtiaľ 11 notebookov rôznych značiek a krátku strelnú zbraň, ktorú mal majiteľ v legálnej držbe. Páchateľ spôsobil spoločnosti škodu vo výške 20 tisíc €. Vyšetrovateľ z krádeže a nedovoleného ozbrojovania obvinil 29 ročného muža z Galanty, ktorý je stíhaný vo väzbe a hrozí mu za to väzenie na tri až osem rokov.

Galantskí policajti vypátrali páchateľa, ktorý je podozrivý zo šiestich prípadov krádeží do áut. V mesiaci marec sa páchateľ vlámal do áut odstavených na parkoviskách v meste Galanta. Z Fiatu Ducato odcudzil zariadenia, ktoré sa používajú na vŕtanie do betónu a majiteľovi tak spôsobil najvyššiu škodu. Z iných áut kradol hlavne CD prehrávače a autorádia a taktiež aj osobné doklady. Celkom spôsobil majiteľom škodu krádežou a poškodením áut vo výške takmer 3000,-€. Polícia z týchto skutkov obvinila len 19 ročného mladíka z Galanty, ktorému za to hrozí väzenie na dva roky.

Zdroj: KR PZ Trnava



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies