Policajná razia v Galante: Zoltána, Kristiána a Richarda vzali do väzby!

NETKY.SK • 19 September 2014, 13:24 • 2 min
Policajná razia v Galante: Zoltána, Kristiána a Richarda vzali do väzby!

BRATISLAVA/TRNAVA - Trojicu mužov, ktorých policajti obvinili po razii v Galante, vzal dnes Okresný súd Trnava do väzby. Za mrežami skončili 41-ročný Zoltán A.,39-ročný Kristián R. a 21-ročný Richard R.

slovakia

left justify in out

"Dvaja obvinení podali proti uzneseniu sťažnosť, Zoltán A. sa nevyjadril," uviedla hovorkyňa Krajského súdu v Trnave Viktória Pagáčová. O sťažnostiach bude rozhodovať Krajský súd v Trnave. Muži sú obvinení zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi a z obzvlášť závažného zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. 

 

 

Policajti z Národnej kriminálnej agentúry už niekoľko dní zaisťujú rôzne chemické látky, ktoré našli v rodinnom dome neďaleko školy v Galante. Pravdepodobne sa tam vyrábali výbušniny a drogy. Akciu súvisiacu s drogovou trestnou činnosťou a nedovoleným ozbrojovaním rozbehli policajti ešte v pondelok v Galante, Jelke a v Sládkovičove. Urobili sedem domových prehliadok a sedem prehliadok iných priestorov. Obvineným hrozí väzenie na desať až 15 rokov. 

 

Pre raziu na Švermovej ulici v Galante poslali v utorok domov aj žiakov Základnej školy Zoltána Kodálya s vyučovacím jazykom maďarským. Od stredy majú riaditeľské voľno. Zaisťovanie dôkazov na mieste stále pokračuje, potvrdili agentúre SITA z policajného prezídia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona