Policajná naháňačka v Seredi: Mladého muža nezastavila ani streľba!

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 15:30 • 2 min
Policajná naháňačka v Seredi: Mladého muža nezastavila ani streľba!

BRATISLAVA/SEREĎ - Ani sedem varovných výstrelov zo služobných zbraní neprinútilo 27-ročného šoféra podozrivého z násilnej a majetkovej trestnej činnosti, aby zastavil.

slovakia

left justify in out

Policajti ďalších desať rán smerovali na pneumatiky a zadnú časť auta. Vodič však pokračoval v jazde aj s prasknutými pneumatikami a za jazdy vyskočil z auta.

 

Divoká naháňačka sa odohrala ešte minulý týždeň v Galantskom okrese. Vodiča Fabie chceli policajti zastaviť v Seredi. Cez mesto sa rútil vo vysokej rýchlosti, obiehal iné autá cez plnú čiaru a ohrozoval ostatných. Muž však zastavil až za mostom v Šintave. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, keď k nemu prišli policajti, dupol na plyn a začal unikať smerom na Vinohrady nad Váhom. Policajti ho prenasledovali, vodič skoro zrazil chodcov, ktorí išli popri ceste a ohrozil aj ostatné autá. Na viacnásobné výzvy polície nereagoval. Policajti napokon použili služobné zbrane, ani to ho však nezastavilo. Až na prašnej ceste chcel využiť situáciu, že ho neuvidia a tak za jazdy vyskočil z auta. Policajti ho však chytili a privolali sanitku, ktorá ho previezla na ošetrenie. Hľadaného muža zo Zemianskych Sadov vyšetrovateľ obvinil z lúpeže a porušovania domovej slobody, ktorých sa dopustil ešte vo februári v obci Bojničky. Spracovaný bol aj návrh na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby, no justičné orgány ho prepustili na slobodu. Ak ho súd uzná vinným, hrozí mu odňatie slobody na sedem až dvanásť rokov. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies