Policajná naháňačka v Nitre skončila štyrmi výstrelmi

NETKY.SK • 26 November 2019, 14:53 • 2 min
Policajná naháňačka v Nitre skončila štyrmi výstrelmi

NITRA – Policajti z Vrábeľ v utorok prenasledovali nebezpečne jazdiace auto. Vodiča nezastavili ani výstrely, po naháňačke cez viaceré dediny v okolí Nitry sa mu podarilo z auta vystúpiť a ujsť.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií z Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre bola policajná hliadka privolaná na preverenie auta, ktoré sa nebezpečne pohybovalo z Janíkoviec do Čechyniec. "V tejto obci policajti podozrivé vozidlo spozorovali a snažili sa ho zastaviť. Na výzvy policajnej hliadky na zastavenie vozidla vodič nereagoval a naďalej nebezpečne kľučkoval medzi inými vozidlami," uviedla polícia.

 

img

 

Naháňačka pokračovala až do obce Malý Cetín, kde prenasledované auto odbočilo do vedľajšej ulice vedúcej k rieke Nitra. Napriek viacerým výzvam však vodič nezastavil. Policajti preto na jeho zastavenie použili služobnú zbraň.

 

"V ulici, kde nebol žiadny chodec ani iné auto, vystrelili na prenasledované BMW s bratislavským evidenčným číslom štyri výstrely. Aj potom však auto pokračovalo v bezohľadnej a agresívnej jazde. Následne vodič vozidlo odstavil pri rieke a z miesta ušiel. Pátranie po ňom v okolí rieky Nitra viacerými policajnými hliadkami bolo negatívne," informovalo KR PZ v Nitre.

 

img

 

Polícia okolnosti prípadu vyšetruje ako prečin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. Pri prenasledovaní nebol nikto zranený, po páchateľovi policajti naďalej pátrajú.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies