Policajná naháňačka: Mladík v ukradnutom aute nabúral, hrozí mu až trojročné väzenie!

NETKY.SK • 7 August 2014, 13:11 • 2 min
Policajná naháňačka: Mladík v ukradnutom aute nabúral, hrozí mu až trojročné väzenie!

BRATISLAVA - Obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a krádeže čelí v súčasnosti 25-ročný Štefan z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

 V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.
     

Podľa doterajších informácií obvinený 5. augusta medzi 4.00 a 22.00 h násilne otvoril zamknuté plastové dvojkrídlové dvere vedúce do jednej z budov v blízkosti hraničného priechodu Berg. Z vnútorných priestorov budovy odcudzil viacero slnečných okuliarov, parfumov a kľúče od osobného motorového vozidla zn. Mercedes Benz, ktoré následne odcudzil.
     

Toto motorové vozidlo hliadka Policajného zboru spozorovala dňa 6. augusta okolo 1.00 h na Einsteinovej ulici, avšak na jej výzvy na zastavenie vodič nereagoval a z miesta začal unikať. Hliadka vozidlo prenasledovala až na Belinského ulicu, kde auto vyšlo na trávnatú plochu v blízkosti jedného z bytových domov a nabúralo do plotu z pletiva. Vodič sa pokúsil z miesta uniknúť, policajná hliadka ho však zadržala a obmedzila jeho osobnú slobodu.
     

Následnou lustráciou sa zistilo, že obvinený má v súčasnosti uložený zákaz viesť motorové vozidlá na dobu 24 mesiacov. Vodič sa rovnako odmietol podrobiť vykonaniu dychovej skúšky na alkohol, ako aj podrobeniu sa vyšetreniu na prítomnosť alkoholu v krvi v zdravotníckom zariadení. Po vykonaní potrebných úkonov ho umiestnili v cele policajného zaistenia.
     

TASR dnes informoval Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona