Policajná naháňačka ako z amerického filmu: Streľba a zranený vodič!

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 11:37 • 2 min
Policajná naháňačka ako z amerického filmu: Streľba a zranený vodič!

BRATISLAVA/NITRA - Až policajná streľba zastavila v stredu v noci posádku unikajúceho Peugeotu 407, zranený bol mladý vodič. Za volant sadol posilnený alkoholom, navyše so zákazom jazdiť.

slovakia

left justify in out

Trojčlenná posádka osobného auta chcela ujsť policajtom už na Napervillskej ulici v Nitre. Policajti chceli len skontrolovať vodiča auta, pretože mal rozsvietené hmlové svetlá. Šofér však dupol na plyn, cez križovatku ulíc Chrenovská a Tr. Andreja Hlinku prebehol na červenú a predbiehal autá cez dvojitú plnú čiaru. Po viacerých výzvach policajti vystrelili varovné výstrely a nakoniec strieľali aj na auto. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, 21-ročný vodič bol po zásahu zranený a tak mu poskytli prvú pomoc a privolali sanitku. Jeho spolujazdci 26-ročný Imrich a 35-ročný Eduard vyviazli bez zranení. Mladý šofér nafúkal 1,40 promile, navyše mal od vlaňajšieho augusta zakázané jazdiť na 72 mesiacov. V prípade je už začaté trestné stíhanie pre ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky a marenie výkonu úradného rozhodnutia, kde je trestná sadzba až dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona