Policajná hliadka prispela k záchrane života 72-ročného muža

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 11:44 • 2 min
Policajná hliadka prispela k záchrane života 72-ročného muža

NITRA – Policajná hliadka z Nitry prispela k záchrane života 72-ročného muža. V prvomájovú nedeľu policajtov privolala na Spojovaciu ulicu žena, ktorá sa nemohla dostať do bytu svojho otca.

slovakia

left justify in out

„Pretože sa starší pán lieči na viacero diagnóz, bolo podozrenie, že sú jeho život a zdravie ohrozené,“ skonštatovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

 

Bezpečnostné dvere do bytu na prvom poschodí boli zamknuté, nikto od nich nemal náhradné kľúče. Jedinou možnosťou pre policajnú hliadku bolo dostať sa do bytu oknom. „Jeden z policajtov sa vyšplhal na parapetu okna a videl na podlahe ležať muža. Okamžite zvesil ochrannú sieťku a vytlačil okno. Jeho kolega medzitým privolal rýchlu záchrannú pomoc,“ informovala Čuháková. Domáci pán ležal na koberci v spálni v bezvedomí. Podľa vyjadrenia lekárov prekonal mozgovú mŕtvicu. V stabilizovanom stave bol prevezený do nitrianskej nemocnice. „Nadriadený policajtov sa vyjadril, že ich úsilie a nasadenie pri záchrane života ocení,“ povedala Čuháková.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies