Dráma na východe: Pytliak namieril na policajta guľovnicu, nasledovala streľba

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 15:01 • 2 min
Dráma na východe: Pytliak namieril na policajta guľovnicu, nasledovala streľba

BRATISLAVA/MICHALOVCE – Počas policajnej akcie zameranej na pytliakov museli policajti na jedného z nich vystreliť.

slovakia

left justify in out

Mladý Ukrajinec totiž na nich namieril zbraň. Policajti v utorok skoro ráno v obci Moravany v Michalovskom okrese zastavili Suzuki Samurai. V aute sedel 55-ročný Slovák a 20-ročný Ukrajinec.

 

Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, pri kontrole na nich mladík namieril dlhú guľovú zbraň, jeden z policajtov použil služobnú zbraň a Ukrajinca zasiahol do ruky a kolena. V aute mali muži štyri zastrelené srny.

 

Staršieho muža z Michalovského okresu už vyšetrovateľ obvinil z pytliactva, za čo mu hrozí šesť mesiacov až tri roky. Postrelený Ukrajinec je zatiaľ v nemocnici a je podozrivý z nedovoleného ozbrojovania a útoku na verejného činiteľa. Za tieto skutky hrozí trest na tri až osem rokov. Keďže pri služobnom zákroku došlo k strelnému zraneniu podozrivej osoby, prípad preveruje policajná inšpekcia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies