Poliakom sa nepáči Čmelíkov prístup k tréningu, reprezentanta preradili do rezervy

NETKY.SK • 10 Máj 2017, 15:51 • 2 min
Poliakom sa nepáči Čmelíkov prístup k tréningu, reprezentanta preradili do rezervy

GLIWICE - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Lukáš Čmelík sa v poľskom klube Piast Gliwice ocitol v nezávideniahodnej situácii. Kmeňový hráč MŠK Žilina pred začiatkom jarnej časti tejto sezóny zamieril na hosťovanie do tímu účastníka Ekstraklasy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný mladík však v Poľsku príliš neoslnil. Zasiahol iba do dvoch ligových duelov, v ktorých dovedna odohral 59 minút. Odkedy k mužstvu prišiel tréner Dariusz Wdowczyk (3. marca, pozn.), v zápasovej nominácii sa neobjavil ani raz a zdá sa, že v tejto sezóne sa to už nezmení.

 

"Lukáša Čmelíka sme presunuli do rezervného tímu a pri zostavovaní prvého mužstva s ním nepočítame. Nemal som s ním žiadne disciplinárne problémy. Moje námietky voči jeho osobe súvisia s jeho prístupom k tréningu. Je to veľký talent slovenského futbalu, ale toto mu chýbalo. Po konzultácii s ostatnými členmi trénerského personálu sme sa rozhodli preradiť ho do rezervy," povedal podľa portálu sportowefakty.wp.pl gliwický kouč Dariusz Wdowczyk.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies