Poliaka Lewandowského urazilo 16. miesto v ankete Zlatá lopta 2016

NETKY.SK • 13 December 2016, 13:31 • 2 min
Poliaka Lewandowského urazilo 16. miesto v ankete Zlatá lopta 2016

MNÍCHOV - Až 16. pozícia v prestížnej bilančnej ankete Zlatá lopta (Ballon d´Or) 2016 príliš nepotešila poľského kanoniera v službách nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov Roberta Lewandowského.

slovakia

left justify in out

Keď sa 28-ročný rodák z Varšavy dozvedel svoje umiestnenie, prostredníctvom oficiálneho konta na twitteri vyhlásil, čo si myslí o organizátorovi ankety, francúzskom odbornom časopise France Football.

 

K menu spomenutého magazínu pripojil emotikony znázorňujúce smiech cez slzy. Lewandowskému následne preukázalo podporu niekoľko poľských internetových portálov poukazujúc najmä na skutočnosti, že kapitán tamojšieho národného tímu skončil minulý rok v rovnakej ankete na 4. mieste, pričom tentoraz sa pred neho dostali aj Pierre-Emerick Aubameyang (11.), Rui Patrício (12.) či Arturo Vidal (14.).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona