Poliačik vyzval lídrov Smeru, aby neklamali, inak hrozí žalobou

NETKY.SK • 12 Marec 2013, 14:36 • 2 min
Poliačik vyzval lídrov Smeru, aby neklamali, inak hrozí žalobou

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR za SaS Martin Poliačik dnes v rámci džentlmenskej dohody požiadal v pléne predsedu parlamentu Pavla Pašku a premiéra Roberta Fica (obaja Smer-SD), aby prestali klamať o jeho osobe, inak ich zažaluje za poškodzovanie dobrého mena. Poliačik tak reagoval na opakované výroky lídrov Smeru-SD, ktorí Poliačika viackrát spojili s užívaním drog.

slovakia

left justify in out

 Napríklad Paška na dnešnej tlačovej konferencii označil Poliačika za neúnavného drogového heroínového propagandistu. Paška Poliačikovi po výzve odkázal, aby si na takéto témy zorganizoval tlačovú konferenciu. "Môžem dať hlasovať o tom, že ste s drogami vysporiadaný? Pravdepodobne nie," podotkol Paška.

Poliačik sa dávnejšie v denníku SME priznal, že v mladosti vyskúšal heroín. Zároveň povedal, že čistý heroín je menej škodlivý ako riedený.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies