Poliaci v zápase s Nemeckom bez brankára Szczesného

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 17:59 • 2 min
Poliaci v zápase s Nemeckom bez brankára Szczesného

PARÍŽ - Poliakom bude chýbať v druhom zápase na futbalových majstrovstvách Európy brankárska jednotka Wojciech Szczesny.

slovakia

left justify in out

Štart 26-ročného hráča AS Rím nepovolil tímový lekár. Poliaci po víťazstve 1:0 nad Severným Írskom nastúpia vo štvrtok o 21.00 h na parížskom štadióne Saint-Denis proti Nemecku. Informovala agentúra dpa.

 

"Nie je žiadna šanca, že Szczesny proti Nemecku nastúpi," povedal tréner Poliakov Adam Nawalka. Ako dlho bude pauzovať nie je jasné. "To teraz nevieme povedať. Dúfame, že bude k dispozícii na posledný duel v skupine proti Ukrajine," dodal.

 

Szczesny, ktorý podal pri doteraz jedinom víťazstve Poliakov nad Nemeckom v októbri 2014 skvelý výkon, si v prvom zápase proti Severným Írom zranil stehenný sval. V súboji s majstrami sveta ho medzi žrďami pravdepodobne nahradí Lukasz Fabianski zo Swansea City. Ten odchytal v kvalifikácii šesť zápasov.

 

Poliaci a Nemci sa poznajú navzájom veľmi dobre. "Kamarátstvo teraz ide bokom," povedal Lukasz Piszczek z Borussie Dortmund. "Máme veľký rešpekt pred Nemeckom a uznávame jeho kvality, ale aj my máme svoje silné stránky," dodal ďalší dlhoročný poľský legionár Borussie Jakub Blaszczykowski.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies