Poliaci si proti slovenskému tímu veria, zverenci trénera Hapala vraj nebudú mať šancu na úspech

NETKY.SK • 14 Jún 2017, 08:39 • 2 min
Poliaci si proti slovenskému tímu veria, zverenci trénera Hapala vraj nebudú mať šancu na úspech

LUBLIN - Poľský futbalový reprezentant do 21 rokov Jan Bednarek si pred piatkovým duelom európskeho šampionátu tejto vekovej kategórie v Lubline so Slovenskom (začiatok o 20.45 h SELČ, pozn.) myslí, že ak domáce mužstvo naplno ukáže svoje schopnosti, tím trénera Pavla Hapala bude mať iba malú šancu na úspech.

slovakia

left justify in out

"Máme prehľad o zložení slovenského mužstva, ale sústredíme sa len sami na seba. To je najdôležitejšie. Ak predvedieme náš futbal, Slováci nás neohrozia," vyhlásil podľa webu sport.interia.pl obranca Lechu Poznaň.

 

"Bude to veľmi dôležitý zápas. Víťazstvo by nás dostalo na koňa, momentálne sa sústredíme jedine na piatkový duel so Slovákmi," nadviazal jeho klubový spoluhráč a kapitán poľskej "dvadsaťjednotky" Tomasz Kedziora. Spoluhráčom Bednareka a Kedzioru v Poznani je aj slovenský brankár Matúš Putnocký - v sezóne 2016/2017 najlepší brankár poľskej Ekstraklasy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona