Poliaci pátrajú po záhadnej žene, ktorú zrazil kamión, vstala a išla ďalej

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 18:11 • 2 min
Poliaci pátrajú po záhadnej žene, ktorú zrazil kamión, vstala a išla ďalej

VARŠAVA - Poliaci pátrajú po záhadnej žene, ktorú prešiel kamión, no prežila. Po hrozivo vyzerajúcej nehode sa postavila na nohy akoby nič a išla ďalej.

slovakia

left justify in out

Podľa svedkov vyzerala nehoda tak hrozne, že žena to nemala šancu prežiť. Avšak keď kamión prešiel, žena sa postavila a odišla do neznáma. Incident zachytili aj bezpečnostné kamery, no len do momentu zrážky.

 

„Videl som, ako ju zrazil kamión. Šofér zastavil hneď potom, ako naň začal trúbiť muž z ďalšieho auta. Všetci sme sa potom zhŕkli na mieste, aby sme jej pomohli. Vstala, poobzerala sa okolo seba a jednoducho odišla," opísal situáciu jeden zo svedkov.

 

Zdá, že celý incident mal šťastný koniec ale mnohí majú o záhadnú ženu obavy. Mohla byť v šoku. Fatálne zranenia sa častokrát môžu prejaviť hodiny až dni po úraze. Videozábery boli zverejnené s výzvou, aby sa prihlásila a nechala sa vyšetriť lekármi.

 

„Pokúšame sa zistiť identitu tejto ženy. Musíme sa uistiť, že je zdravotne naozaj v poriadku. Môže byť zranená, čo si však bezprostredne po tom šoku ani nemusela uvedomiť. Včera sme osobne zašli do všetkých nemocníc, no nikde o nej nič nevedia," informoval policajt z mesta Pajeczno Artur Stachera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies