Poliaci do začiatku ME 2012 zrejme nestihnú dostavať ani polovicu ciest

NETKY.SK • 10 August 2011, 10:43 • 2 min
Poliaci do začiatku ME 2012 zrejme nestihnú dostavať ani polovicu ciest

Poliaci do začiatku ME 2012 zrejme nestihnú dostavať ani polovicu ciest

slovakia

left justify in out

img

Iba päť z celkového počtu 27 poľských ciest stihne v rámci dopravnej infraštruktúry dokončiť organizátorská krajina majstrovstiev Európy v roku 2012. V utorok o tom informoval denník Rzeczpospolita.
      Periodikum s odvolaním sa na správu organizačného výboru napísalo, že niektoré z plánovaných komunikácií budú v čase výkopu úvodného duelu šampionátu vo Varšave úplne nezjazdné. Poľsko spoluorganizuje ME spolu s Ukrajinou.
      Úradníci z oblasti dopravy už minulý mesiac avizovali, že až polovica z plánovanej cestnej výstavby sa zrejme nestihne dostavať v termíne. Doprava by sa tak presmerovala na cesty nižšej triedy, prípadne by sa na nových nedokončených úsekoch jazdilo s obmedzenou rýchlosťou. Predstavitelia Európskej futbalovej únie (UEFA) v júni ubezpečili, že Poľsko a Ukrajina budú pripravené napriek časovému sklzu pri výstavbe infraštruktúry.
Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona